Rajzpályázat Mátyás királyról

Mátyás királyról, Budapesti rajzpályázatot hirdettek, melyre 5 kisgyermek készült. Herman Zorka és Kóczán Dóra, Egyszer volt Budán Kutyavásár c. mesét ábrázolta. Fodor Hanga – Mátyás szolgál, Teknyős Emma és Nagy Léna – Az igazmondó juhász c. meséből választottak részletet rajzaikhoz. Figura Réka az egészséghéten indult gyümölcskosár rajzával. A gyerekek ünnepélyes keretek között oklevelet és egy kis ajándékot vehettek át az óvoda vezetőtől az intézmény nevében. Munkájukat köszönjük.

Bővebben..
Címlap

Színház

A héten színház látogatáson vettünk részt a gyerekek nagy örömére. A “Hetet egy csapásra” című mesedarabot nézhettük meg a Bábovi előadásában.

Bővebben..
Címlap

Egészséghét 2

A héten folytatódtak az egészségheti programjaink, aminek a mozgás volt a fő témája: különböző mozgáskultúrákkal ismerkedhettek meg a gyerekek.
Vári Edit testnevelő tanár mozgatta meg egy közös tornával a gyerekeket, majd Zumbát tartott Harmath Emilia. Nagyon tetszett nekik, hogy latinos, vidám zenére táncolhatott gyerek és felnőtt egyaránt.
A nagyoknak Szentesné Szekér Piroska a Vöröskeresztes szakkörrel elsősegély nyújtási bemutatót tartott, nagy sikerrel.

Bővebben..
Címlap

Egészséghét 1

A február hónap az “Egészséges mint a makk” projektünk különböző felnőtteknek és gyerekeknek szóló óvodai programokkal tarkított. Mindezek az egészséges életmódra való figyelem felkeltésről szólnak, játékos formában, életkornak megfelelően.
A hét elején, reggel az óvodánkba érkező gyermekeket és felnőtteket finom és egészséges falatkákkal vártuk.

Bővebben..
Címlap