Akadálymentesítési beállítások

Örömmel mondhatom el, hogy sikerült jó hangulatban, tartalmas programokkal „megtölteni” a 2018-as évünket. A gyermekek örömére megünnepeltük a Farsangot, a Húsvétot, az Anyák napját, Nemzeti ünnepeinket és több esetben a szülőkkel közösen hagyományainkat megőrizve érdekes programokat szerveztünk. Ilyen volt a csoportonkénti tökfaragás, a kirándulások, a magyar népmese és költészet napjainak megünneplése, a ballagások. Ebben az évben is kiemelt fontosságúak voltak a környezetünk megszeretetésére, egészségünk megőrzésére irányuló rendezvényeink. A város rendezvényein – Majálison, Gyermeknapon – aktívan részt vettünk, műsorainkkal pedig igyekeztünk a város szépkorúinak is örömet szerezni.


Óvodánkban az idei évben több jelentős felújítás is történt. Ilyen volt a tető cseréje, a járda térburkolatának felújítása valamint a gyermekek nagyobb biztonsága érdekében a kaputelefonos rendszer átépítése.
Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány által meghirdetett pályázaton Balatonlelle Város Önkormányzata sikeresen szerepelt így ennek keretében műfüves Ovi-foci pálya készült az óvoda területén.
Azt gondolom jó csapatmunkával, jól szervezetten, tervezetten, egymást segítve tettük a dolgunkat mindannyian az óvodában. Elismerés ezért minden dolgozónak, nem volt hiábavaló fáradságos munkájuk.
Az óvodánkban dolgozó felnőttek az előző évekhez hasonlóan felelősségteljesen végezték feladataikat, szem előtt tartva a gyermekek mindenekfelett álló érdekeit, a kitűzött célokat.
Nyugdíjba vonuló kollégáinknak Biróné Éva néninek, Segesdiné Ica néninek jó pihenést, tartalmas nyugdíjas éveket, Zics Boglárka távozó óvó néninek az új munkahelyén sok sikert, az új kollégáknak Orbánné Betti óvó néninek, Feketéné Kata óvó néninek és Molnárné Ingrid óvodatitkárnak kitartó, eredményes munkát kívánok.
Az óvoda megfelelő működéséhez köszönöm a Polgármester Úr támogatását, a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak, a képviselőtestület tagjainak segítő hozzáállását, valamint a Városüzemeltetési Szervezet együttműködését.
Köszönöm a munkatársaim magas színvonalú munkáját, a szülőknek a sok segítséget, amivel az óvodánkat támogatták.


Kismráv Istvánné Barbara
óvodavezető